i uncan !

är nere i uncan och pratar ut , vet inte hur länge vi blir kvar här , men i kväll blir det att sova i navesta igen såklart , mitt nya hem :)
jag orkar faktist inte blogga mer just nu för ja är inte på humör tyvärr.
men ta hand om er ! puss

Jag är så jävla förbannad !!

fyfan för dig ! ja vet inte vad ja ska säga jag vill bara inte ha något med dig göra !! ja hatar dig ja lovar ja hatar dig !!


trevlig dag med nittan

Jag han tyvärr inte blogga igår för ja åkte till navesta och sov hos älsklingen ,  men efter skolan så träffade ja nittan vi gick och åt på spicy hot om de nu stavas så haha as gott !! efter det så åkte vi ner till stan och gick omkring, kent kom ner till stan och va med oss , gick och fika på fräckafröken , snackade och hade det trevligt.
senare på kvällen åkte ja hem till nittan med kent och daria, marcus skulle egentligen oxå följt med med han kom ju inte. Måste bara berätta att ja skrattar åt tår ja kan inte se på tår utan att börja skratta jag börja med de för några veckor sen vet inte vad som har hänt med de är som om att ja ser tårna dansa haha så de satt vi o skratta åt i natt.
Mötte marcus halv två nere i navesta o gick hem till han. mer än så hände det inte men en super trevlig dag var det i allafall , tack för en rolig dag :)



gymnasiet och sen ?

Idag i skolan så hade vi gymnasiet och sen ? hela förmiddagen så hörde vi på en massa olika människor, väldigt roligt hade ja o tessan iallafall haha , ooh guud vad vi skratta där inne, kunde inte berhäska oss, så vi fick några tillsägelser, så till slut klarade vi oss utan att skratta.
för de mesta så var det en lugn skoldag inget plugg bara sitta och lyssna på folk , sista lektionen hade vi drama haha skönaste gubben asså , körde följa john kände mig som en idot när ja gick där o gjorde en massa konstiga saker, hela skoldagen bestod av bara en massa skratt och ett glatt humör !! :)


             


fika med med besa & adam.

Nu ska ja gå och träffa besa och adam för att ta en fika , trevligt tycker jag :)
sedan vet ja inte vad som händer , måste plygga har matte och engelska läxa tills på måndag o ja ligger efter för att ja har varít sjuk och vart hemma , tråkigt men de är inget ja kan göra åt !
men vi hörs senare bye !


Tillbaka !

nu är min blogg tillbaka lite smått i allafall , ja vet att ändrar mig fram och tillbaka och de ber ja om ursäkt för.

RSS 2.0